Om


AQ Skylt är ett varumärke som AQ M-Tech AB arbetar under för gravyr av märkskyltar.

 

Vi har levererat skyltar till företag och privatpersoner sedan 1986.

Vi har nu utvecklat ett nytt skyltkoncept där du kan designa din egen skylt i vår skyltshop. Alla skyltar som beställs i vår skyltshop graveras med lasergravyrutrustning. Du som kund kan nu se skyltpriset direkt i vår skyltshop.

Vi kan även lasergravera på glas, metall, trä osv. För en specialdesignad gravyr, kontakta oss på:

 

AQ Skylt ingår i Aros Quality Group som är en global tillverkare av Komponenter och System till krävande industrikunder. Verksamheten är organiserad i specialiserade affärsområden med rörelsedrivande bolag som erbjuder kostnadseffektiva lösningar för våra kunder. Aros Quality Group´s kunder finns inom segmenten: Traditionell industri, Telekom, Kommersiella fordon, Kompletta maskiner/System och Livsmedel & Medicin. Många av dem är globala företag och ledande på sina marknader

 

 

 

Tillverkningsmetoder

 

Vår maskinpark består av lasergravyr, datorstyrda fräsar samt kabelmärk- utrustning. Vi arbetar även med screentryck för större serier, då med produktion både i Sverige och i Bulgarien.

Lasergravyr är den mest kostnadseffektiva metoden för att framställa unika skyltar i mindre serier än 500st/skyltlayout.

För större volymer är screentryck mer ekonomiskt. Screentryck har en längre leveranstid då masker ska framkallas samt att torktider tillkommer i produktionen.

Vi tillverkar även kabelmärkning för mindre serier samt prototyper. För mer information, kontakta oss.

 

Lasergravyr

 

 

Etikettskrivare